AHOA IREKITZEKO MODUKOA

Betiko entsalada mistoa

km0-ko gazta-taula mahats berdeekinabla

Txerri paleta, txorizoa eta ezkur-saltxitxoia

Tomatezko souffle bat barazki ekologikoekin

Beasaingo odolkia, parrillan egindako piper Tormantos-ekin

Iparraldeko amuarrain ketua ahuakate maionesa eta lima & txip

Zapore eta kolore bikoitzeko humusa, erremolatxa & garbantzu zitrikoa

Baratzeko barazkien pistoa tenperatura baxuko arrautzarekin

Muskuilu frantsesa ozpinetan eta koko-saltsa

Perretxiko-puntailetea krema berdezko ohe gainean

Sushi dastaketa lurreko zaporeekin

GOZATZEN JARRAITZEKO

Arraina

Sasoiko cevichea patata morezko txipekin, Jariko estilora

Legatza saltsa berdean txirlekin eta labean egindako patatarekin 

Eguneko arraina parrillan, bere sofrituarekin eta Arabako patata frijituekin. Galdetu zer ekarri duen gaur arrantzaleak

Arrain zuriaren eta otarrainxkaren jakia, curry ukituarekin

Haragia

Txerri saiheskia tenperatura baxuan

Txahal-masailezurra

Arabako patata-kremarekin  


Entrekota parrillan. Aukeratu osagarri gehigarriak

AIERA BIKAINA

Arroz-esne krematsua, gozoki-hariarekin eta kanela-ukituarekin

Txokolate souffle-a

Tarta barietatea

Mousse mamia eztizko tapa karraskariarekin

Sasoiko fruta ekologikoen koktela saltsa gorrian

Lima eta limoizko cava sorbetea

Torrija karamelizatua saltsa ingelesarekin

Jariko izozkia Magnun motakoa Amari txokolatezkoa