Betiko entsalada mistoa
km0-ko gazta-taula mahats berdeekinabla
Txerri paleta, txorizoa eta ezkur-saltxitxoia
Tomatezko souffle bat barazki ekologikoekin
Beasaingo odolkia, parrillan egindako piper Tormantos-ekin
Iparraldeko amuarrain ketua ahuakate maionesa eta lima & txip
Zapore eta kolore bikoitzeko humusa, erremolatxa & garbantzu zitrikoa
Baratzeko barazkien pistoa tenperatura baxuko arrautzarekin
Muskuilu frantsesa ozpinetan eta koko-saltsa
Perretxiko-puntailetea krema berdezko ohe gainean
Sushi dastaketa lurreko zaporeekin
Sasoiko cevichea patata morezko txipekin, Jariko estilora
Legatza saltsa berdean txirlekin eta labean egindako patatarekin
Eguneko arraina parrillan, bere sofrituarekin eta Arabako patata frijituekin. Galdetu zer ekarri duen gaur arrantzaleak
Arrain zuriaren eta otarrainxkaren jakia, curry ukituarekin